Konferenciának adott otthont a nyári lak

2017. június 17-én Tatán az Angolkert Eszterházy Nyári Lak Múzeum emeleti termeiben rendezték meg a III. Szándék és valóság konferenciát, amelynek témája: elméleti és gyakorlati eredmények az alapfokú néptánc oktatásában.

Terítékre kerültek módszertani tapasztalatok és mérési-kutatási eredmények, az élő hagyományokat pedig hol máshol, mint a 18. Tatai Sokadalomban ismerhették meg a résztvevők, akik arról is szavaztak, hogy Kun Katalin, iskola- és Fürkész programalapító igazgató, mesterpedagógus, tanfelügyelő, szakértő, néptánc pedagógus legyen az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület Közép-dunántúli Régiójának elnöke. 

Kedves Volt-, Jelen és Jövőbéli Tagok!

2017. június 17-én a Közép- dunántúli régió megjelent tagjai elnöknek választottak. Miután Kovács Norbert egy éve lemondott, a régió működése, a lehetséges pályázatokhoz kapcsolása volt a tét. Minden érintett nevében köszönöm a megjelenteknek, hogy időt szakítottak, és Cimbinek az eddigi munkáját.

A jelenlegi felületet azért hoztuk létre, hogy az elérhetőségeket összegyűjtsük. Kérlek Benneteket, írjátok be adataitokat, hogy az aktuális eseményekről tájékoztatni tudjam a tagságunkat.

A felület 2017. jún. 1-től 2017. dec. 31-ig aktív. Addig minden adat módosítható benne. Kérlek értesítsétek ismerőseiteket, hogy keressék fel

  a www.kenderke.hu oldalon az Örökség-Közép-dunántúli régió elérhetőségek linket, ahol adataikat rögzíthetik.

Várom az adatokat, kellemes pihenést kívánok.
                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                       Kun Katalin