Részvételi szándék

Tájékoztató levél

Kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kenderke újra nyitja kapuit.

Június 2-től a – 220/2020.(V.22.) – Kormányrendelet értelmében az iskolák újra indítják a tanítást. A Kenderke is megtartja órarendi óráit, edzéseit. Kerüljük a táncosok közötti testi kontaktust, a távolságok megtartásával első sorban a tánctechnikai gyakorlatok, férfi-, női motívumok ismétlése, valamint a személyre szabott fejlesztések lesznek. Az időjárás függvényében minél többet szeretnénk a szabadban tartózkodni. A megfelelő körülményeket a korábbiakban leírtak szerint biztosítjuk, és ügyelni fogunk tanulóink személyes higiéniájára is.

A hosszú bezártság után a gyermekek egészsége érdekében nagyon fontos a táncórákon való részvétel, az erőnlét visszaállítása, az ismétlés, hogy a tanévben eddig létrehozott művek se vesszenek el. Kérünk minden szülőt, lehetőség szerint a megadott időben tegye lehetővé, hogy gyermeke eljöjjön a foglalkozásokra!

Gyermekem ………………………………………………….  ​​RÉSZT VESZ – NEM VESZ RÉSZT

(a megfelelő rész aláhúzandó)

Június 16-tól a nyári ügyelet biztosítása mellett (ld. előző levelünket) ingyenes edzőtábort szervezünk az alábbi rendben. Itt nyílik lehetőség az elmaradt táncanyag pótlására, ebben az időszakban már lehetséges a kontaktus, a páros tánc. A tánc mellett igyekszünk játékos közösségi tevékenységekkel élményszerűvé tenni a velünk töltött időt, újraépíteni a táncos közösségeinket. A kicsiknek az Angolkertbe tervezett játékos meselabirintussal, a nagyobbaknak métával és sok meglepetéssel készülünk.

Helyszínek: Almási u., Angolkert, Időtartam: 9.00-16.00 (ügyelet már 8.00 órától)​​

J1-JEK2, KEK2a,c, Neszmély, VEK​​jún. 15-16. ​

Kenderburga-Motolla​​​​jún. 17.-19. ​

J2-V2-K2a​​​​​jún. 22-23. ​

Fonóka-Berzenye-Tata​​​jún. 24.-26.

Helyszínek: Kocsi u.

MEK2, Madarak​​​jún.22.-24.​9.00-12.00, 23-án délután Meselabirintus

Orion, M2​​​​jún.17.-19. ​9.00-12.00

Június 26-án 16.30-tól szeretettel várunk minden tanulónkat és szüleiket egy évzáró együttlétre. A tábort tűzugrással zárjuk.

Kérjük a gyerekek hozzanak ebédet (melegítési lehetőség van), illetve igény esetén tudunk rendelni. Ez esetben a költségét (kb. 1150,- Ft/nap) a tábor elején legyenek szívesek behozni.

Gyermekem ………………..………………………………………. a csoportjában RÉSZT VESZ – NEM VESZ RÉSZT (a megfelelő rész aláhúzandó). A nemleges választ is szíveskedjenek visszaküldeni május 28. csütörtök 10:00 óráig az iskolatitkar@kenderke.hu email címen, vagy 06-34/587-005 telefonszámon várjuk.

Bízunk benne, hogy jövő héttől a Kenderke épülete megtelik a táncosainkkal jókedvük betölti termeinket. Mindenkit szeretettel várunk!

Jó egészséget kívánva mindenkinek​​​​​

Kun Katalin igazgató és a tantestület sk.