2022.06.01. VIZSGAELŐADÁS BEHARANGOZÓ

A tanév vége közeledik, mi is készülünk tanítványainkkal, hogy méltón ünnepeljünk. Ez évben tanultakat az iskola vizsgaelőadásán mutatjuk be a moderntáncos és néptánc tanszakos tanítványokkal együtt.  

Vizsgaelőadás idén a Piarista Rendház Peron Tehetségközpontjában kerül megrendezésre. Az előadás hely szűke miatt 2 alkalommal lesz megtekinthető 2-2 felvonásban.  

  1. június 1. szerda

10.00 óra nyilvános főpróba – első felvonás. Benne bemutatkozik a moderntánc tanszak, a népzenei szakkörök és néhány néptáncos csoportunk. Ingyenes regisztrációs jeggyel tekinthető meg.

11.30 óra nyilvános főpróba – második felvonás. Benne megtekinthető a „Betakarítástól kihajtásig” című néptáncműsor. Ingyenes regisztrációs jeggyel tekinthető meg.

17.00 óra Vizsgaelőadás első felvonás. Benne bemutatkozik a moderntánc tanszak, a népzenei szakkörök és néhány néptáncos csoportunk. 500 Ft-os jeggyel tekinthető meg.

18.30 óra Vizsgaelőadás második felvonás. Benne megtekinthető a „Betakarítástól kihajtásig” című néptáncműsor. 500 Ft-os jeggyel tekinthető meg.   Jegyek a Kendere Református AMI titkárságán rendelhetők személyesen (Tata, Almási u. 24), vagy telefonon: +36 34 587 005.

A férőhelyek száma korlátozott, mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat. Kérjük jelezzék, ha mind a két felvonást megnéznék!