2019. 05. 28.

A kendervásznat úgy szőtték, hogy minden szálat egyesével tettek hozzá. Pontosan, szorosan, hogy később, mikor rátekintünk egységes textúra legyen belőle. A Kenderke minden évben hozzátesz múltjához! Minőségi, művészeti neveléssel, hagyományunk őrzésével. Szeretettel várunk mindenkit a vizsgaelőadásunkra!

aa

2018.05.24.

A Kenderke Református AMI 2018.05.24-én 17 órakor megrendezésre kerülő vizsgaelőadásán azokat  a színvonalas koreográfiákat tekinthettük meg, melyek a növendékek egész éves munkáját foglalták össze.

Felléptek a modern- és néptánc tanszakos tanulók, és a trombita tanszak is képviseltette magát.

A moderntánc tanszak Orion csoportja a közelmúltban a Berczik Sára emlékversenyen első helyezést ért el, a néptánc tanszak Kenderburga csoportja a Forgórózsa Fesztiválon nyert arany minősítést és különdíjat az Örökség Régiós Néptáncfesztiválon, a Kőkúti iskola 2.a osztálya pedig a XXVII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Komárom-Esztergom megyei bemutatóján  Arany minősítést ért el.

Mellettük a Madarak, a Motolla, a Berzenye, a Kendermag, a Fonóka, a Tiloló csoportok, valamint a Kőkúti iskola 3-4. osztálya, Jázminos 3-4. osztályosok,  Tata Táncegyüttes és a zenészpalánták léptek színpadra.

Felkészítők, koreográfusok: Békés Andrea, Farkas Emőke, Kánya Réka, Dérné Kovács Ibolya, Bánáti Norbert , Jakab András, Kádár Elemér, Antal Klaudia, Sulyokné Nagy Tünde.

Nagy érdeklődés kísérte a Kenderke vizsgaelőadását
Forrás:
Tatai Televízió Online

A moderntánc tanszak Orion csoportja

A moderntánc tanszak Madarak csoportja

Zenészpalánták

Kőkúti Iskola 2.a. Osztálya

A néptánc tanszak Kendermag csoportja

A néptánc tanszak Motolla csoportja

A néptánc tanszak Fonóka csoportja

A néptánc tanszak Kenderburga csoportja

A néptánc tanszak Berzenye csoportja

Tata Táncegyüttes